Se på racing

Ofte så er faktisk publikum en like stor del av racing-miljøet som de som deltar. Dette fordi de møter opp og ser på sine idoler og ikke minst så støtter de dem.

Hvor kan jeg se på racing?

Du kan dra på bilcross, rallycross eller rallyløp rundt omkring i hele Norges land. Ved å gjøre dette så støtter du en rekke folk i bransjen. Ofte så må du betale for å komme inn på disse arrangementene, men det er absolutt verdt det!

Du kan jo selvsagt også se på racing på TV, enten det er direktesendt fra ulike løp og mesterskap, men du kan også se legendariske klipp på nettet.

Hvorfor bør jeg se på racing?

Hvis du er interessert i å starte med racing selv, kan det være utrolig nyttig å hente inspirasjon fra andre førere. Du vil skjønne hva deres triks er og hvordan de kjører bra ved å sjekke ut deres kjørestil. Dette er også en måte å finne ut av hvilken type racing det er du har lyst til å begynne med.

Det å hente inspirasjon er absolutt verdifullt, fordi det vil også gi deg innsikt i ulike typer biler og hvordan de fungerer.

Støtt de rundt deg

Hvis du har noen venner eller familie som driver med racing kan det jo absolutt lønne seg å stille opp for dem. Dette kan du gjøre ved å for eksempel bli kartleser og ble en del av racing-verdenen selv, eller du kan sponse unge førere som starter opp i for eksempel bilcrossverdenen.

Det å se på racing er så mye mer enn bare å se på racing, hvis du skjønner hva vi mener. Dette er en industri og en underholdningsarena som trenger all oppmerksomheten de kan få. Spesielt lokalidretten som er bilcross og rallycross. Hvorfor ikke møte opp på neste løp?