Slik satser man på racing – 4 gode nybegynner råd

Følelsen du har etter å ha satsen er en ting, men følelsen etter å ha satset på en bil eller motorsykkel er en sammenslåing av en stor variasjon av følelser. Kanskje vil du bare føle frykt, redsel eller sinne for at føreren skal svikte deg. Kanskje er det eneste du vil tenke på i løpet av konkurransen hvor anspent og håpefull du er for å se hvem som vinner. Kanskje vil det være en blanding av begge, men uansett hva, så er det umulig å beskrive adrenalin-rushet man får av å satse i motorsport. Derfor skal vi fortelle deg hvordan du kan satse på racing og 4 gode råd for nybegynnere på hvordan du kan bli vellykket med det.

Slik legger du en innsats på dine favoritt førere/teams

Å satse på racing har blitt skremmende enkelt takket være alle online betting sidene som finnes der ute. Satsingen vil ha en minimumsinnsats, mens maksimumsinnsaten er annerledes avhengig av sporten du satser i. Da er det bare å skrive inn et tall på hvor mye du ønsker å la din favoritt fører eller team ha ansvar for, men før du satser må du lese disse 4 flotte rådene vi har for deg for det er mye penger man kan vinne.

Du trenger ikke å like personen(e) du satser på

Forsøke å satse på noen, fordi du har en magefølelse på at den personen du alltid heier på kommer endelig til å vinne er noe romantisk en gang i blant, men hvis denne personen mest sannsynlig ikke kommer til å slå sine motstandere vil pengene dine i det lange løpet forsvinne. Du trenger ikke å like hvem du satser på, fordi det er personene som vinner for deg som faktisk burde være favorittene dine.

Ta en bakgrunnssjekk

Skjekk om personene du vil sette en innsats på er dyktige og har mye erfaring fra tidligere løp og mesterskap, og resultatene denne personen har fått i årets sesong er grunn for å bekymre. Ja, selv om de du har satset på har hatt en fantastisk sesong betyr det ikke at de vil garantert vinne hver eneste løp, men faktumet at de har gjort bra i løpet av den siste tiden gir selvfølgelig et bedre blodtrykk. Forresten, du burde passe deg for talentet “ingen hadde hørt om før” også. De har et spesielt beryktet rykte for å skape overraskelser.

Let etter de små detaljene

Så du velger en person som er alt sammen. Ekstremt erfaren og har vært tidligere verdensmester 20 ganger i strekk, men klarte så vidt å komme seg gjennom forrige omgang. Skal du da satse på denne personen? Det er et plagsomt dilemma, og derfor anbefales det å være oppdatert, om det så er på The Guardian eller Aftenposten, for å sjekke om denne personen har virket sliten de siste gangene eller at personen bare har en dårlig dag.

Følg oddsene

Oddsene er der for en grunn og sats på hva som vil gi deg mest verdi. Det finnes tre måter å utstille odds, men vi skal ha fokuset på den europeiske. Man vil se oddsene som desimaltall og jo mindre desimaltall det er, desto sannsynligere er det. Personer, duoer eller teams med høye desimaltall gir mer penger i forhold til hvor mye innsats du setter inn, men det er mye mindre sjans for at de kommer til å vinne. Hvis du har en sterk følelse på en underdog, husk å ikke sats altfor mye.